Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Γ' Λυκείου Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικήε Εκδ. Σαββάλας 22101

23.7
Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Γ' Λυκείου Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικήε Εκδ. Σαββάλας 22101
23,70 €
κανένα

ΣΑΒ0001398

 
- +
Διαθεσιμότητα:Σε απόθεμα
SKU ΣΑΒ0001398
Λεπτομέρειες

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Χατζηανδρέου Ανδρέας, Συλλογικό Έργο, Τέντες Παντελής, Τζήρος Γεώργιος Χ., Λαζάνης Γιώργος, Γιαλέρης Παναγιώτης

ΣΕΛΙΔΕΣ: 688

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 24 x 17 cm

ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Μαλακό

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν όλες τις πλευρές της Οικονομικής Επιστήμης που περιλαμβάνονται στην ύλη, ώστε να αντεπεξέλθουν με απόλυτη επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ο μαθητής που έχει στα χέρια του αυτό το βιβλίο μπορεί να εμβαθύνει στις οικονομικές έννοιες, να χρησιμοποιήσει τη, με επιστημονικό και κωδικοποιημένο τρόπο ορισμένη, μεθοδολογία αντιμετώπισης οικονομικών προβλημάτων, να επιλέξει μέσα από ποικιλομορφία και πολλαπλότητα εφαρμογών, να αντιμετωπίσει συνδυαστικά και πρωτότυπα ερωτήματα στα νέα μοντέλα ασκήσεων.

Το βιβλίο γράφτηκε με βάση τις αρχές της διδακτικής και παιδαγωγικής επιστήμης και την επιστημονική πληρότητα και αυστηρότητα που απαιτεί η οικονομική γνώση. Άλλωστε σε αυτό αποτυπώνεται η εμπειρία και η ωριμότητα των συγγραφέων για πάνω από μια δεκαετία στη συγγραφή σχολικών βοηθημάτων. Περιλαμβάνει δε το βιβλίο αυτό θέματα που αναβαθμίζουν σημαντικά την προηγούμενη έκδοση.